U prilozenom objasnjavam najvecu frustraciju svakog hosting provajdera, pa ajmo da se bacimo na posao.
Hosting provajder nije lik koji samo sedi u stolici, ne kupa se po 7 dana i igra LoL. Hosting provajder je lik koji verovatno ima jako puno posla sa klijentima kojima je takodje potreban support, pa da se ne bi svi nabili na gomilu i naterali provajdera da skoci sa mosta, bilo bi dobro da procitate ovaj clanak do kraja.
Zapitajte se : "kakav problem imam?"
Ukoliko recimo drzite CS 1.6 server kod nas, i radilo vam je sve normalno, i onda ste ubacili 1 plugin i vise nista ne radi, najverovatnije je problem do tog plugina. Nemojte da trcite kod provajdera da kukate, mi nismo moderatori, mi smo Hosting provajderi.
Pa dobro Dusane, kad da te kontaktiramo?
Uzecu isto primer iz CS 1.6, ukoliko primetite da nesto nije u redu sa FastDL serverom, odnosno sporo se skidaju fajlovi, idite u server.cfg, na dnu fajla imate link od FastDL-a i kopirajte ga na vas browser, ako izbaci error, tada kontaktirajte provajdera. Isto tako ako imate problema sa pingom servera na primer, ali prvo proverite da nije do vaseg interneta. U slucajevima gde vi nemate kontrolu, kontaktirajte provajdera.
E sad ono najcesce... Pa Dusane sta onda ti radis? ZA STA TE PLACAM?
Hosting provajdera placas za resurse, odbranu i uptime koji GARANTUJE od trenutka kad ste sklopili saradnju.
Support dajemo kada je problem do NAS, a pre nego sto nas kontaktirate, proverite da nije problem do vas.
Ovo ne pisem da budem nepristojan ili arogantan, pisem samo zato sto stvarno pruzamo support u najkracem mogucem roku i imamo klijenata koji zahtevaju support svakodnevno i radimo na unapredjenju nasih usluga svaki dan.