Ovo nije toliko cesto pitanje ali desilo se jednom i imao sam ogroman problem sa jednim klijentom pa bih svakako da objasnim i ovaj deo.
Sve o ovome se nalazi u Terms of Service na nasem sajtu: https://wingnode.com/terms-of-service.php pod sekcijom 5.
Za one koji ne znaju engleski, moguc je povrat novca samo u slucaju kada usluge nisu pruzene ili ako je usluga neispravna.
Da pojasnim hipoteticki, platili ste za VPS recimo, i zbog kvara u data centru mi nismo u mogucnosti da pruzimo placeni VPS do sutra ili prekosutra, i vi se odlucite da ipak ne zelite, u takvim slucajevima povrat novca je moguc.
Ukoliko su usluge pruzene i sve radi kako treba, povrat novca nije moguc iz prostog razloga zato sto smo izdvojili nase vreme i resurse za vas.
Ukoliko prijavite problem i zatrazite povrat novca nakon pruzenih usluga, i to traje vec nekoliko dana i niko ne reaguje, neko iz naseg tima ce da proveri do cega je problem, ako je bilo do nas, povrat novca je moguc. Ukoliko je problem bio zbog vaseg plugina ili tako nesto slicno sto sam objasnio u drugom topicu, povrat novca nije moguc.